Mešani pevski zbor Davorin Jenko je 22. junija nastopil v Šentvidu pri Stični na srečanju pevskih zborov iz Slovenije in zamejstva pod imenom POJO NAJ LJUDJE.

Mešani pevski zbori so skupaj zapeli pet pesmi, ki izhajajo iz različnih pokrajin Slovenije ter so napisane v različnih dialektih. Sledila je Zdravljica in na koncu splet slovenskih ljudskih pesmi s spremljavo pihalnega orkestra Stična. Tako kot vsako leto (od 1988), je tudi letos vsem zborom dirigiral znani pianist in dirigent gospod Igor Švara iz Ljubljane.
Tabor v Šentvidu pri Stični, skupaj z Zvezo kulturnih društev Slovenije in Javnim skladom Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, vztrajno in neutrudno podpira ustvarjalna prizadevanja zborov in njihovih zborovodij. Izkazalo se je, da je to dobra in učinkovita pot, po kateri se vzpostavlja model pestre in živopisne večkulturne družbe. Šentvid pri Stični predstavlja množičnost slovenskih zborov, oder pa je odprt tudi slovenskim zborom iz tujine.